maanantai 7. huhtikuuta 2014

Onnistunut kasvishampurilaispihvi

Hellurei!

Tein jokin viikonloppu sitten hampurilaisia ja tein niihin itse pihvit. Kasvissyöjänä olen haastanut itseäni tekemään hyviä kasvispihvejä soijarouheesta. Nyt vihdoin onnistuin mielestäni todella hyvin ja päätinkin jakaa ohjeen teidän kanssanne. Tässä siis ohje makoisiin kasvishampurilaispihveihin.




Kikherne-soijarouhepihvit

1 tölkillinen (n. 250 g) kikherneitä
150 g soijarouhetta
puolikas kasvisliemikuutio
2 kananmunaa
2 ruokalusikallista korppujauhoja
1 sipuli
valkosipulia
suolaa
pippuria
mausteita oman maun mukaan (esim. chilimaustetta)

Keitä soijarouhe pakkauksen mukaisesti vedessä ja lisää veteen puolikas kasvisliemikuutio. Jätä jäähtymään. Pilko sipuli ja valkosipuli. Survo kikherneet toisessa astiassa melko tasaiseksi massaksi. Sekoita joukkoon jäähtynyt soijarouhe, sipulit, kananmunat, korppujauhot ja mausteet. Sekoita tasaiseksi. Paista pihvit pannulla, jossa on hiukan öljyä.



Toivottavasti ruoka maistuu ja pidätte ohjeesta! Minkälaisesta hampurilaispihvistä sinä pidät?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti