sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Yves Rocherilta

Boa noite!

Tervehdys tänä iltana Brasilian MM-kisojen kunniaksi portugaliksi. Seuraavaksi luvassa Ranskan peli, joten teeman mukaiseksi esittelen ranskalaisen Yves Rocherin tuotteita, joita olen sieltä viime aikoina hankkinut. Pidän Yves Rocherin tuotteista, sillä niissä suositaan luonnon ainesosia ja sen lisäksi hinnat ovat usein edullisia. Hinta-laatusuhde kestää mielestäni tarkastelua ja olenkin ollut hyvin tyytyväinen suurimpaan osaan tuotteista. Tässä tekstissä esiintyvien tuotteiden lisäksi haluan kehua erityisesti Yves Rocherin suihkusaippuoita: tuoksut ovat ihania ja koostumus hyvä. Pidän myös paljon Yves Rocherin käsivoiteesta (Long-Lasting Moisturizing Hand Cream). Se on hyvän tuoksuista, nopeasti imeytyvää ja edullista. Suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan!



Monoï de Tahiti -kuivaöljy

Kuten olette varmasti jo huomanneet, pidän paljon öljyistä. Mielestäni ne luovat ylellisen tunteen ja todella hoitavat ihoa. Tässä kuivaöljyssä on melko vahva tuoksu. Se on makea ja ihanan kesäinen. Pidän tuotteen tuoksusta, mutta luulen, ettei se välttämättä ole kaikkien mieleen. Pullossa on kätevä suihkekorkki, josta öljyä on helppo suihkuttaa suoraan iholle. Tuotteessa ei ole parabeeneja ja se sisältää yli 98% luonnollisia ainesosia. Ihana tuote kesäksi!

Normaalihinta 10,90€, mutta nyt nettikaupassa alennuksessa 8,90€



Hydra Végétal Fresh Gel Undereye Bags -silmänympärysgeeli

Edellinen silmänympärysvoiteeni alkoi tuntua hiukan liian tuhdilta, joten halusin kokeilla jotain toista tuotetta. Päädyin kesäksi tällaiseen kevyeeseen simänympärysgeeliin. Tuotteen sanotaan viilentävän silmänympärysihoa ja virkistävän väsyneitä silmiä. Itse en ole havainnut tuota viilentävää vaikutusta, mutta geeli on kuitenkin mielestäni virkistänyt silmiä ja pienentänyt aamuisia silmäpusseja. Olen siis ollut tuotteeseen ihan tyytyväinen. Geeli sisältää muun muassa vaahteranmahlaa sekä luonnonmukaista agavea.

Normaalihinta 14,90€, mutta nyt nettikaupassa alennuksessa 7,90€



Pink Grapefruit Vitamin Face Mist -kasvosuihke

Verigreipin tuoksuinen vitaminoitu kasvosuihke. Pullossa on myös suihkekorkki, jolla tuotetta voi suihkuttaa suoraan kasvoille. Korkki kuitenkin suihkuttaa tuotetta epätasaisesti ja melko isoja pisaroita. Tuoksu on mielestäni myös melko teollinen. En ostaisi tuotetta uudestaan, vaikka ihan raikastava työpäivän jälkeen onkin.

Normaalihinta 7,90€, mutta nyt nettikaupassa alennuksessa 3,90€



Protectyl Végétal Maxi Spray - SPF 30 -aurinkosuoja

Olen iholtani melkoisen vaalea, joten tarvitsen kesäksi korkean aurinkosuojan. Tähän aurinkorasvaan olen ollut tyytyväinen. Käytän sitä sekä kasvoille että vartalolle. Tuotetta ei ole myöskään tarvinnut juurikaan lisäillä päivän aikana, vaikka olen ulkona töissä suurimman osan ajasta. Suihkupullo on myös näppärä, mutta kuten edellisessä kasvosuihkeessa, myös tässä suihku on huonosti suunniteltu: se ruiskuttuu kovalla paineella yhteen kohtaan. Sen takia suihkutan aurinkorasvaa ensin käteeni ja levitän siitä iholleni. Olen kuitenkin ollut tuotteeseen muuten tyytyväinen. Pullo on myös melko iso (200 ml), joten tuotetta riittää pitkäksi aikaa.

Normaalihinta 18,90€ (kannattaa kuitenkin metsästää alennuksia)



Botanical Expertise Hydrating Lotion Face & Body -itseruskettaja

Koska olen niin vaalea, en myöskään rusketu kovin helposti, vaan palan. Siksi käytän toisinan itseruskettajaa tuomaan iholleni hieman väriä. Olen testannut tätä itseruskettajaa pariin kertaan ja pitänyt tuotteesta. Väristä ei ole tullut liian tumma, vaan juuri hyvä, hi
eman päivettynyt. Lisäksi väri ei ole ollut oranssi ja se on häipynyt tasaisesti ja asteittain. Näppärää myös, että samaa tuotetta voi käyttää sekä vartalolle että kasvoille.

Normaalihinta 11,90€, mutta nyt nettikaupassa alennuksessa 8,90€



Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow 12h - Waterproof -luomiväri

Tämä luomiväri kestää hyvänä koko päivän. Itse olen käyttänyt sävyä 03 Mercure ja mielestäni se on todella kaunis ruskean sävy. Sarjassa on myös muitakin kauniita sävyjä. Olen ollut todella tyytyväinen tuotteeseen. Se säilyy hyvänä monta tuntia ja on helppo levittää kauniiksi. Itse käytän levityksessä sormeani, jotta saan värin tasaisesti luomelle, mutta uskon, että sen saa levitettyä hyvin myös siveltimellä. Ainoana miinuksena se, että päivän mittaan minulla ainakin kerääntyy silmän poimuihin, mutta siihenkin kuluu monta tuntia. Väri kuitenkin pysyy hyvänä koko päivän.

Normaalihinta 11,90€, mutta nyt nettikaupassa alennuksessa 8,50€

Kuten huomaatte, Yves Rocherilla on paljon alennuksia. Niitä kannattaakin metsästää. Toivottavasti saitte tästä jotain vinkkejä ostoksiin. Minkälaisia kokemuksia teillä on Yves Rocherin tuotteista? Entä onko teillä heidän valikoimistaan jotain lempituotetta?

Viikon levy:

First Aid Kit: Stay Gold (2014)



(kuva: www.wikipedia.org)

Olen kuunnellut First Aid Kit -bändiä jo monta vuotta. Nämä ruotsalaiset siskokset tekevät ihanaa kantrihenkistä folkia, josta tulee hyvä mieli sitä kuunnellessa. Uudella levyllä siskokset kuulostavat kypsyneen ja todella löytäneen oman soundinsa. Suosittelen lämpimästi kuuntelemaan! Levy on täydellinen lämpimiin kesäiltoihin.

Olisi hauska kuulla mielipiteenne viikon levystä. Onko se toimiva? Kannattaako sitä jatkaa? Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti