sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ostoksia Sokokselta

Heipsan!

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Tilasin Sokoksen nettisivuilta tuotteita jo pari kuukautta sitten. Nyt olen kuitenkin päässyt testaamaan niitä ja ajattelin ne teille esitellä. Sokoksen nettitilaus onnistui hyvin. Tilauksen sai tehdä ja maksaa netissä ja tuotteet sai tilattua helposti lähimmälle Sokokselle, josta ne sai itse noutaa ilman postimaksua. Ostamani tuotteet olivat sellaisia, ettei niitä ollut saatavilla läheisestä myymälästäni. Ostaminen oli helppoa ja vaivatonta. Seuraavaksi kuitenkin itse tuotteisiin.



Nuxe Huile Prodigieuse -kuivaöljy

Sain kokeilla tätä kuivaöljyä pienen näytepakkauksen verran ja ihastuin syvästi tuotteeseen. Öljyä voidaan käyttää kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Öljy sisältää macadamia-, saksanpähkinä-, kamelia-, purasruoho-, manteli- ja kuismaöljyä sekä e-vitamiinia. Näiden ansiosta se pehmentää, suojaa ja ravitsee ihoa sekä toimii antioksidanttina. Näin kesällä öljy rauhoittaa ihoa auringossa olon jälkeen. Itse käytän kuivaöljyä erityisesti kasvoille. Varsinkin jos ihoni on tuntunut oudolta tai epäpuhtaalta, olen levittänyt öljyä iholleni ja aamulla se on voinut jo paljon paremmin. Nuxen kuivaöljystä on mudostunut minulle luottotuote, johon voin luottaa erilaisissa tilanteissa ja eri vuodenaikoina.



Cailapin puuharja

Toisena tuotteena tilasin Cailapin puuharjan. Harjan varsi on puinen ja lisäksi harjassa on puupiikit. Puuharja on hellävarainen hiuksille ja soveltuu päänahan hierontaan, joka aktivoi päänahan verenkiertoa. Olen pitänyt harjasta ja se on tuntunut hellävaraisemmalta kuin edelliset hiusharjani. Puuharjakset ja yleisesti hiustenharjaus vahvistaa hiuksia ja lisää hiusten luonnollisten öljyjen eritystä, joka suojaa hiuksia ja saa ne näyttämään kauniin kiiltäviltä ja hyvinvoivilta. Itse en ole huomannut suurta eroa hiusteni hyvinvoinnissa, mutta voisin kyllä harjata hiuksiani useamminkin. Jatketaan siis tilanteen seuraamista. Suosittelen lämpimästi puuharjan ostamista kaikille, sillä se on hellävarainen tapa harjata hiuksia ja pitää huolta niiden hyvinvoinnista.

Onko teillä jotain tuotteita, joita olette vihdoin päässeet kokeilemaan? Ovatko ne osoittautuneet uusiksi suosikeiksi vai pettymyksiksi? Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Viikon levy:

MGMT: Oracular Spectacular



(kuva: www.wikipedia.org)

Valitsin tämän levyn viikon levyksi siksi, että säät ovat olleet mahtavat ja kesäfiilis on katossa. Tästä levystä tulee minulle aina kesäinen olo ja kappaleet tuovat hyvän mielen. Toivottavasti teillekin! Tästä musiikista tulee olo, että on nuori, elämä vielä edessä ja upeita kokemuksia luvassa. Nauttikaa ihanista tulevista kesäpäivistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti