maanantai 30. kesäkuuta 2014

Ostoksia Skotlannista osa 1


Heipä hei!

Tänään ajattelin esitellä tuotteita, joita ostin matkaltani Skotlannista. Häpeäkseni heräsin tosiasiaan, etteivät tuotteet ole juurikaan luonnonkosmetiikkaa. Ajattelin kuitenkin näyttää teille, mitä matkalta ostin. Luonnonkosmetiikkaan palaan taas lähiviikkoina. Tämän päiväinen teksti on ensimmäinen osa matkaostoksistani. Toinen osa käsittelee muita tuotteita, kuin kosmetiikkaa.
 

Herbal Essences Moroccan My Shine shampoo ja hoitoaine sekä Herbal Essences Bee Strong shampoo

Halusin testata Herbal Essences –tuotteita ja päädyinkin ostamaan niitä Bootsista. Sattumalta tuotteesta oli kolme kahden hinnalla tarjous, jonka mukaisesti päädyin ostamaan kolme tuotetta. Moroccan My Shine –sarja sisältää Marokkolaista arganöljyä ja se on suunnattu rasittuneille hiuksille. Tuotteen luvataan lisäävän kiiltoa ja hiusten hyvinvointia. Bee Strong –sarja sisältää hunajaa ja aprikoosiuutetta. Tämäkin tuotesarja on suunnattu rasittuneille hiuksille. Suuria muutoksia en ole hiuksissani havainnut tuotteita käyttäessäni, mutta toisaalta, hiukseni eivät ole kovinkaan rasittuneet tai kärsineet. Ostin kuitenkin näitä tuotesarjoja siksi, että ajattelin niiden hemmottelevan välillä hiuksiani. Hyvänä lisänä on pakkauksen iso koko, 400 ml, joka riittää pitkäksi aikaa. Sanoisin, että Herbal Essences –tuotteet ovat ihan kelpoja edullisia brittiapteekkituotteita: eivät erityisen ylellisiä tai hemmottelevia, mutta ajavat asiansa hyvin.


The Collection Work The Colour –kynsilakka sävyt 21 Sonic Blue ja 17 Orange Zest

Halusin kesäksi jonkun kivan kynsilakan ja päädyin Bootsissa katselemaan niitäkin. Etsin edullista kynsilakkaa ja törmäsin näihin. Hinta oli muistaakseni punnan tai kaksi. Värit olivat mielestäni hauskat ja trendikkäät. Erityisesti oranssi sopii hyvin kesäisen päivettyneen ihon kanssa. Kesto näissä kynsilakoissa ei ole kummoinen: väri alkaa varista jo parin päivän sisällä. Luulen, että sitä voisi kuitenkin pitkittää alus- tai päällyslakalla.


Soap & Glory Hand Food –käsirasva

Halusin testata tätä kauneusbloggareiden ja –vloggareiden yhteisössä hehkutettua käsirasvaa. Tuote sisältää sheavoita, macadamiaöljyä ja rohtosalkoruusua. Rasva tuoksuu ihanalta, imeytyy nopeasti ja kosteuttaa hyvin käsiä. Sopii mielestäni todella hyvin käsilaukussa kannettavaksi, sillä ei jätä käsiä yhtään rasvaisen tuntuisiksi. Täytyy sanoa, että Hand Foodista muodostui yksi lempikäsivoiteistani. Voisin hyvin kuvitella kantavani tätä mukanani esimerkiksi yliopistolla ja yöllä käyttäväni jotain paksumpaa ja ravitsevampaa voidetta. En ole ennen kuvitellut käyttäväni mitään käsirasvaa päiväkäytössä. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, jos saatte tuotteen käsiinne. Hinta-laatusuhde on todella hyvä (125 ml 5 puntaa)!


H&M-huulipuna sävy Darling Pink

Tiedän, tiedän H&M:n huulipunat ovat kaukana luonnonkosmetiikasta. Huulipunissa on kuitenkin todella kivoja sävyjä ja hinta ei paljoa kukkaroa verota (hinta alle 5 euroa). Varsinkin tällä Darling Pink –sävyllä saa tehtyä hauskan -60-luvun inspiroiman meikin.


The Body Shop Tea Tree Oil

Ensimmäinen luonnontuote on Body Shopin Tea Tree Oil. Teepuuöljy on todella monikäyttöinen tuote. Sitä voidaan käyttää muun muassa suoraan näppylän päälle kuivattamaan ja puhdistamaan sitä, jalkakylpynä ehkäisemään hienhajua, höyryhengitykseen, hierontaan hierontaöljyyn sekoitettuna sekä rauhoittamaan auringossa palanutta ihoa. Käyttötapoja on vielä vaikka kuinka monia, mutta voin tehdä siitä joskus vaikka erillisen tekstin. Body Shopin teepuuöljyn hinta oli Skotlannissa sama kuin Suomessakin (8 puntaa, 8,70 euroa). Todella monikäyttöinen ja ihanan raikkaan tuoksuinen tuote.


Lush Avobath-kylpypallo

Toinen luonnonkosmetiikkatuote on Lushin Avobath-kylpypallo. Kylpypallo tuoksui ihanalta sitruunaruoholta ja se sisälsi ihoa ravitsevaa avokadoa. Pallo laitetaan kylpyveteen, johon se hajoaa. Avobath muutti kylpyveden hauskan vihreäksi ja tuoksui ihanalta. Suosittelen ehdottomasti Lushin kylpypalloja, jos kylpyamme on saatavilla. Ne tekevät kylvystä ylellisen ja ihanan tuoksuisen. Lushissa on todella monipuolinen valikoima erilaisia kylpytuotteita ja muita hemmottelevia luonnonaineksista käsintehtyjä ihania tuotteita. Mielestäni Lush onkin yhdellä sanalla kuvattuna ihana, kuten huomaatte. Avobath-kylpypallo maksaa Lushissa 5, 60 euroa.

Kylpypallo tositoimissa. Ei ehkä kovinkaan kutsuva kuva, mutta ainakin saatte käsityksen, miten kylpypallo toimii.

Viikon levy:

Lily Allen: Sheezus (2014)



Päätin viimein viikonloppuna, pitkän mietinnän jälkeen, lähteä Ruisrockiin ja olen iloinen, että tein sen päätöksen. Ruisrockissa on tänä vuonna paljon artisteja, jotka haluan olla paikalla katsastamassa. Yksi näistä artisteista on Lily Allen. Olen kuunnellut Lily Allenin musiikkia yläasteelta lähtien ja jo silloin hänen sanoituksissaan ja kappaleissaan oli hauskaa itseironiaa, aitoa meininkiä ja rohkeutta sanoa asioista suoraan. Näitä samoja ominaisuuksia löytyy myös Lily Allenin uudelta levyltä Sheezus. Levyltä löytyy menevää kesämusiikkia, jonka mukana on hauska tanssia, ja jonka taustalla on myös aitoja asioita. Laulettiin levyllä menkoistakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti