tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kukkarolle ystävällistä luonnonkosmetiikkaa

Morjens!

Luonnonkosmetiikan ajatellaan monesti olevan kallista. Todellisuudessa kaupoissa on monia luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka eivät maksa muita tuotteita enempää. Tänään ajattelin esitellä teille niistä muutaman, joita itse käytän ja olen todennut toimiviksi.

Lavera




Lavera on saksalainen luonnonkosmetiikka merkki. Tuotteita löytyy ihonhoidosta meikkeihin ja hiustuotteisiin. Tuotevalikoima on siis todella laaja. Tuotteiden hinnat vaihtelevat muutamasta eurosta muutamaan kymppiin. Laveran tuotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja niissä käytetään satoja luomuraaka-aineita. Itse käytän sekä Laveran ihonhoitotuotteita että meikkejä. Olen ollut tuotteisiin todella tyytyväinen. Hinta-laatu-suhde on todella hyvä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan tuotteita!

Tässä jälleenmyyjät Suomessa: http://lavera.fi/jalleenmyyjat

Benecos



Benecos on myös saksalainen vuonna 2008 perustettu luonnonkosmetiikka merkki. Yrityksen sivuilla kerrotaan, että heidän pyrkimyksensä on tuottaa laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita, jotka ovat kaikille saatavilla. Tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima meikkejä sekä joitakin kasvo-, vartalo- ja hiustuotteita. Itse olen testannut vain Benecoksen meikkejä. Hinta-laatu-suhde on ollut hyvä myös niissä. Ainut tuote, johon tähän asti en ole ollut täysin tyytyväinen on ollut nestemäinen silmänrajauskynä. Rajaus on päivän aikana kulunut ruman näköisesti. Korjailemalla rajausta päivän mittaan tai vahvistamalla rajausta kajalilla, ongelma on kuitenkin estettävissä.

Lumene Basic Blue -tuotesarja



Jos haluaa löytää luonnonkosmetiikkaa helposti ja halpaan hintaan, kannattaa suunnata S-ketjun kauppoihin. Hyvin varustetuista kaupoista löytyy Lumenen Basic Blue -sarjaa. Tuotesarjan kaikki tuotteet sisältävät yli 90% luonnon ainesosia. Basic Blue -sarjan tuotteet sisältävät ihoa rauhoittavaa ruiskukkauutetta ja sopivat kaikille ihotyypeille. Tuotesarjaan kuuluvat puhdistusgeeli, kasvovesi sekä päivä- ja yövoide. Hinnat ovat Lumenen tuotteista edulliset: puhdistusgeeli ja kasvovesi maksava molemmat noin 5 euroa ja kasvovoiteet alle 6 euroa. Ihmeitä näiltä tuotteilta ei kannata odottaa, mutta hoitavat asian ja ovat hyviä perustuotteita.

Toivottavasti saitte jotain vinkkejä luonnonkosmetiikkaostoksiinne. Kuten huomaatte, luonnonkosmetiikan ei tarvitse aina olla kallista. Mikä on teidän suosikkinne edullisemmista luonnonkosmetiikkatuotteista? Tuleeko mieleenne muita edullisia luonnonkosmetiikkabrändejä?

Viikon levy:

Harri Tuomisen maailmanmusiikkiohjelma


(kuva: areena.yle.fi)

Tämän viikon levy ei olekaan levy, vaan radio-ohjelma. Olen todella nauttinut Harri Tuomisen radio-ohjelmasta. Joka kerta, kun kuuntelen ohjelmaa, tunnen olevani minilomalla ja saan kiertää ympäri maailmaa. Musiikki on aina mahtava tapa tutustua uusiin kulttuureihin ja maihin! Harri Tuomisen maailmanmusiikkiohjelmaa voi kuunnella Yle Radio 1:stä aina näin tiistaisin klo. 20.30 alkaen. Ohjelmaa voi kuunnella myös Areenasta: http://areena.yle.fi/radio/2282957.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti