sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Sunnuntairiemua

Rakas lukija, tervetuloa blogiini!

Blogissa kerron elämäni pienistä yksityiskohdista ja iloista opiskelun lomassa. Intohimoinani ovat luonnonkosmetiikka (kirjoitan blogissani myös muistakin kosmetiikkatuotteista), ruoka, liikunta ja kulttuuri. Lisäksi pyrkiminen ekologiseen elämäntapaan on minulle tärkeää. Tällä hetkellä harjoittelen puolimaratonia varten, joten siitä saatan kirjoittaa myös jonkin verran. Kirjoitan ensisijaisesti itselleni, mutta jos joku tänne eksyy ja innostuu lukemaan kirjoituksia, olen siitä todella iloinen.

Päätin kirjoittaa tänään, ihanana, kauniina ja aurinkoisena sunnuntaipäivänä. Näin 14 km kävelyn jälkeen olo on raukea ja rentoutunut. Lisää tällaista! Kunnon ulkoilut ja itsestä huolehtiminen unohtuu monesti opiskeluiden ja muiden menojen lomassa. Tämän blogin kautta pyrin muistamaan säännöllisesti huolehtia myös omasta jaksamisestani ja ansaitusta hemmottelusta. Jokainen kaipaa joskus hemmottelua ja tsemppiä arkeen. Toivonkin, että blogi mahdollisesti inspiroisi myös muita pitämään omasta jaksamisestaan huolta ja muistuttaisi hemmottelemaan toisinaan myös itseään. Nautitaan yhdessä alkavasta keväästä!

Tässä ensimmäisessä blogi-kirjoituksessani kerron lempihuulirasvoistani. Ne ovat kaikki luonnonkosmetiikkapainoitteisia ja kaikki hieman erilaisia.





Nuxe Rêve de miel Ultra-Nourishing Lip Balm



Tämä huulirasva on pelastanut monet talvet ja rohtuneet huulet. Koostumus on paksu ja todella kosteuttava. Huulirasva on siitä erikoinen, että se on mattapintainen, joten se toimii hyvin myös esimerkiksi huulipunan alla. Tuote sisältää hunajaa, kasviöljyjä, sheavoita sekä greippiesanssia. Todellinen luottotuote minulle!

Bentley Organic Mint Lip Balm



Kyseinen huulirasva on minulle melko uusi tuttavuus. Ostin purkin Helsingin reissulla apteekista. Huulirasva sopii erityisesti päiväkäyttöön, koska on aika kevyt ja imeytyy melko nopeasti. Rasva jättää huulille kauniin kiillon. Minttu tuo rasvaan hyvän tuoksun ja hetkeksi viilentävän tunteen. Itse pidän tuosta viilentävästä tunteesta, joten mielestäni se voisi kestää vielä pitempäänkin. Tuote sisältää esimerkiksi manteliöljyä, kookosöljyä, mehiläisvahaa ja piparminttuöljyä. Bentley Organic tuotteita myydään ainakin joissakin apteekeissa. En ole muita yrityksen tuotteita vielä kokeillut, mutta aion kyllä tulevaisuudessa testata niitä. Niistä siis ehkä lisää tulevaisuudessa.

Vitalis




Kolmantena tuotteena minulla on tuttu ja turvallinen suomalainen Vitalis, joka on monipuolinen jokapaikan rasva. Se sopii mielestäni erityisen hyvin kynsinauhoihin ja talvella suojaamaan ihoa ilman rasituksilta. Vitalis sisältää hoitavia luonnon vahoja ja öljyjä. Voiteessa vesi on korvattu glyseriinillä, joka sitoo ihoon kosteutta tehokkaasti. Tiesitkö, että Vitaliksen valmistus on aloitettu jo vuonna 1936? Mielestäni se kuuluukin jokaisen suomalaisen naisen, ja miksei miehenkin, perustuotteisiin. Ystäväpiiristäni sitä löytyykin monelta ja on myös heille luottotuote.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti